GRUPO PLAZA

este dilluns nou partit de lliga, contra l'alcorcón 

L'Eldense s'acosta als 3.500 abonats

| 10/09/2023 | 1 min, 6 seg

ALACANT. La quinta jornada en LaLiga Hypermotion durà este dilluns el segon partit de l'Eldense com a local, contra l'Alcorcón.

Després de dos triomfs i dos derrotes, el conjunt de Fernando Estévez torna a sa casa, a un Nou Pepico Amat on no perd en Lliga des del 17 d'abril de 2022 i en partit oficial des del 5 de gener d'enguany (quan va caure 1-5 a mans de l'Athletic Club). Ho fa després de plantar batalla en la seua visita al flamant líder de la categoria (un Reial Saragossa que coneix els seus partits per victòries en el present curs de lliga) i amb la meta de reeditar el triomf que va aconseguir sobre l'Eibar, el segon en el que portem de campanya, atés que ja es va estrenar amb victòria a domicili (en el Cartagonova).

A l'envit de la jornada 3, davant l'Eibar, van assistir 4.356 espectadors al coliseu blaugrana, una afluència de públic que serà complicat que es repetisca este dilluns contra l'Alcorcón, no sols per tractar-se d'un dia laborable, sinó perquè el xoc, a més, arrancarà a les 21:00 hores. Ara bé, segur que se superaran àmpliament els 3.500 espectadors... entre altres coses perquè el club blaugrana està prop d'aconseguir esta xifra d'abonats.

next